Mis niks. Lees alles.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

dinsdag 10 mei 2022

Motie 'vreemd', verbolgenheid over Huibert van Eijkenstraat en akkoord over Bastion Oranje

Goedemiddag,

Daar ben ik weer met het laatste lokale nieuws als eerste op je scherm.

We beginnen met de politiek. Het GDP en de PvdA heeft een motie ingediend om meer financiële middelen los te peuteren voor scoutingverenigingen in de Gooise Meren. Die verenigingen hebben volgens hen een hoge maatschappelijk waarde. Ik vroeg ze waarom.

Door naar de omstreden Huibert van Eijkenstraat. Dit oude straatje in Naarden is al langere tijd voer voor discussie. Wat gaat er gebeuren met de oude jaren 20 huisjes die een aantal bewoners het liefst in originele staat ziet? Dat is de vraag die morgenavond, tijdens een thema-avond met alle betrokkenen, op tafel ligt.

Door naar Bastion Oranje. Na constructieve gesprekken tussen Stichting Monumentenbezit (SMB), eigenaar van onder andere de gebouwen die behoren tot Bastion Oranje, en het bestuur van BOBO (Vereniging Bewoners Omgeving Bastion Oranje) is besloten om een bouwvergunning aan te vragen voor gebouw G van Bastion Oranje.

Dit alles en nog veel meer staat voor je klaar. Zie ik je morgen weer?

Groetjes en fijne avond,

de redactie - Ellen Schokker

GDP en PvdA dienen motie ‘vreemd’ in inzake subsidie scouting
Goois Democratisch Platform-raadslid Frank Wyers heeft samen met Roelien Bekkema van de PvdA een motie ingediend bij het college waarin hij de raad oproept om de mogelijkheden om binnen en buiten het geldende subsidie beleidskader te onderzoeken of scoutingsverenigingen in aanmerking komen voor financiële..

Verbolgenheid over late uitnodiging zaak Huibert van Eijkenstraat
Over de sloop van het ‘arbeidersparadijsje’ aan de Huibert van Eijkenstraat in Naarden is het laatste woord nog niet gezegd..


Lees verder
Akkoord over Bastion Oranje
Na constructieve gesprekken tussen Stichting Monumentenbezit (SMB), eigenaar van onder andere de gebouwen die behoren tot Bastion Oranje, en het bestuur van BOBO (Vereniging Bewoners Omgeving Bastion Oranje) is besloten om een bouwvergunning aan te vragen voor gebouw G van Bastion Oranje.

U ontvangt deze email omdat u zich heeft ingeschreven via de website.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? [%uitschrijflink%]